Iskolai PC csomag 1 Iskolai PC csomag 2 Tantermi csomag 1 Tantermi csomag 2 Tantermi csomag 3 Alkalmazás szerver csomag Szavazó csomag WIFI csomag SNI csomagok
R+R Periféria Kft.
1071 Budapest, Peterdy u 35.
Tel.: 06 1 322 3034, Fax: 06 1 322 5997
tiop@periferia.hu
TiOP R+R Periféria Termék csomagok Jelentkezés

TiOP

2009. december 23-án megjelent a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett, a pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése című, TIOP-1.1.1/07/1 kódszámú pályázati felhívás, amelynek segítségével, illetőleg 100%-os támogatásával Európai Uniós forrásból szerezhetőek be egyebek között az általunk forgalmazott, mind világviszonylatban, mind a magyarországi piacon piacvezető SMART interaktív táblák és kapcsolódó informatikai eszközök.

A TIOP 1.1.1/07/1-es program keretében egy rég várt fejlesztés valósulhat meg. Egy szempontból talán még szerencsésnek is nevezhető a program hosszadalmas előkészítése. Ez idő alatt sokak szerezhettek személyes tapasztalatot a SMART eszközeiről, a szolgáltatások és a kiszolgálás színvonaláról. Mi továbbra is az iskolákban tevékenykedő "felhasználóink" érdekeit tartjuk a legfontosabbnak, ezért bizton állíthatjuk, csak többet és jobban fogunk tenni, mint amit eddig tapasztalhattak! Fejlődésükhöz válasszák a SMART eszközöket és hozzák ki magukból a legjobbat!